Over Antabuse disulfiram & waar te kopen Antabuse online.

Behandeling met Antabuse voor alcoholisme.

Koop Antabuse online en stop met drinken. Bescherm je gezondheid!

 

Antabuse Online Kopen

Wat is Antabuse en wat zijn de toepassingen ervan

Antabuse (Disulfiram) tabletten worden gebruikt voor de behandeling van alcoholafhankelijkheid. Het is zeer effectief als u gemotiveerd bent om te stoppen met drinken en bereid bent om Antabuse drugs onder toezicht te nemen, evenals deel te nemen aan counseling programma ' s, zoals Anonieme Alcoholisten (AA), ondersteunende groepen.

Aangezien in de basis van Antabuse effect ligt haar vermogen om ernstige reacties te veroorzaken wanneer alcohol wordt ingeslikt, wordt het als gevaarlijk beschouwd om te proberen om iemands afhankelijkheid alleen te bestrijden, zonder sociale ondersteuning. Voordat u een behandeling met Antabuse overweegt, of Antabuse tabletten koopt, dient u altijd eerst uw arts te raadplegen - vraag naar de bijzonderheden van de behandeling en de mogelijke nadelen ervan.

Hoe Antabuse Werkt

Antabuse medicatie verandert de manier waarop uw lichaam alcohol metaboliseert. Als u probeert alcohol te drinken tijdens het gebruik van Antabuse, zult u ongemakkelijke symptomen ervaren, die vaak worden verklaard als 'zware kater symptomen', waaronder ernstige misselijkheid, braken en hoofdpijn.

Antabuse tabletten maken het drinken van alcohol in principe een zeer onaangenaam en pijnlijk proces, het vermindert niet uw verlangen naar alcohol wat dan ook, waardoor het een strijd van wil om te stoppen met drinken.

Hoewel dit extreem kan klinken, veel mensen zijn bereid om Antabuse medicatie te kopen en zijn succesvol ontdoen van hun afhankelijkheid, van alle mensen die de behandelingskuur hebben voltooid, minder dan 5% proberen opnieuw te drinken.

Hoe wordt Antabuse ingenomen

Antabuse tabletten worden via de mond ingenomen, met of zonder voedsel, meestal wordt een dosis van 250 mg of 500 mg eenmaal daags ingenomen, precies zoals voorgeschreven door uw arts. Antabuse tabletten kunnen worden fijngemaakt en met water worden gemengd, zodat ze gemakkelijker kunnen worden doorgeslikt.

Neem gedurende ten minste 12 uur na het drinken geen Antabuse-pillen in, het is uiterst belangrijk dat u elk product dat alcohol bevat, waaronder alcoholische dranken, Aftershave, mondwater, colognes, hoestgeneesmiddelen, evenals verf, reinigingsvloeistof, enz.vermijdt. - zelfs een kleine dosis alcohol kan een ernstige reactie veroorzaken die uw gezondheid in gevaar kan brengen.

Lees etiketten en beschrijvingen zorgvuldig, met inbegrip van die van producten zonder recept, als u Antabuse online koopt, of Antabuse zonder recept koopt, vraag de online apotheker naar het alcoholgehalte in verschillende producten als u onzeker bent.

Bijwerkingen Van Antabuse

Antabuse effecten van het innemen met alcohol worden opzettelijk onplezierig gemaakt om u aan te moedigen nuchter te blijven.

Van Antabuse medicatie is bekend dat deze bij gebruik met alcohol de volgende effecten veroorzaakt:
•  Bonzen in hoofd en nek, ernstige hoofdpijn;
•  Snelle hartslag, ernstige lage bloeddruk;
•  Ademhalingsmoeilijkheden, kortademigheid;
•  Misselijkheid, braken, maagpijn;
•  Duizeligheid, verwardheid, wazig zien;
•  Zwakte, droge mond, zweten.

Als u Antabuse gebruikt en niet drinkt, kunt u zich wat slaperig of slaperig voelen. Wees voorzichtig als u autorijdt met het innemen van Antabuse tabletten.

Het wordt niet aangeraden Antabuse in te nemen als één van de volgende situaties op u van toepassing is, vraag dan uw arts om een volledige lijst van voorzorgsmaatregelen.:
•  U zwanger bent of borstvoeding geeft;
•  U ernstige hart -, long -, nier-of leveraandoeningen, diabetes of psychiatrische problemen heeft;
•  U allergisch bent voor Antabuse, of voor bepaalde soorten rubber of pesticiden (leg dit uit met uw arts);