Medicatie Om U Te Helpen Stoppen Met Roken

Stoppen met roken methoden-probeer niet te stoppen met roken zonder dit eerst te lezen

 

Online Chantix Kopen

Chantix Drug klasse en mechanisme

Chantix (Champix) is een oraal middel dat rokers helpt zich te ontdoen van hun afhankelijkheid. Het concurreert met nicotinereceptoren in de hersenen, waardoor het plezierige effect van roken effectief wordt verminderd en zo uw verlangen om te roken wordt verminderd.

Hoewel chantix niet valt in een categorie met een hoog risico op allergie en wordt beschouwd als een veilig te gebruiken geneesmiddel voor de meeste patiënten, voordat u besluit om chantix online te kopen en te beginnen met de behandeling, neem dan contact op met uw arts en zoek uit of dit geneesmiddel in uw geval van toepassing is, kan er een betere oplossing zijn voor uw rookprobleem. Maar zelfs met dat gezegd te hebben, de meeste chantix reviews achten als een zeer effectief en" licht " medicijn, de behandeling gaat meestal zonder enige harde komingen of katers, dat is de reden waarom chantix stoppen met roken drug is zo populair onder patiënten.

Voordat u Chantix gaat gebruiken

Hoewel chantix wordt beschouwd als een veilige medicatie, als wordt geadviseerd om uw gezondheidsadviseur te vragen voordat u het abrupt gebruikt, vooral als u aan de volgende voorwaarden voldoet: •  U zwanger bent of borstvoeding geeft
•  U allergisch bent voor bepaalde geneesmiddelen of producten;
•  U in het verleden nierproblemen of dialyse heeft gehad, evenals psychische of stemmingsstoornissen;
•  U gebruikt momenteel andere geneesmiddelen om te stoppen met roken;
•  U ongebruikelijke bijwerkingen of reacties heeft ondervonden toen u eerder probeerde te stoppen met roken.

Houd er ook rekening mee dat andere geneesmiddelen kunnen interageren met chantix Stop roken geneesmiddel, informeer uw zorgverlener over alle voorgeschreven of niet-voorgeschreven geneesmiddelen die u zou kunnen gebruiken, in het bijzonder nota nemen van nicotine vervangende oplossingen (pleister, kauwgom, neusspray, enz.).

Roken kan van invloed zijn op de manier waarop uw lichaam bepaalde geneesmiddelen metaboliseert, dus als u stopt met roken, kan het nodig zijn de dosis van bepaalde geneesmiddelen die u gebruikt aan te passen, zoals bloedverdunnende geneesmiddelen, insuline of theofylline.

Natuurlijk, deze lijst is niet vol, en hoewel u Chantix online kunt kopen zonder recept, is het beter om een professionele arts te raadplegen om een volledige lijst van voorzorgsmaatregelen, geneesmiddelinteracties, dosisveranderingen en bijwerkingen die kunnen optreden te vragen.

Chantix dosering en toediening

De volgende hoeveelheden zijn slechts een algemeen chantix recept dat aan de meeste patiënten wordt gegeven, U dient de instructies te volgen die uw arts heeft gegeven voor de meest effectieve behandeling.:
•  Van Dag 1 tot dag 3 is de gebruikelijke dosering van chantix stop met roken één witte tablet van 0,5 mg.
•  Dag 4 tot dag 7 - Chantix dosering neemt toe tot 2 tabletten, één aan het begin van de dag en één aan het einde.
•  Neem vanaf DAG 8 tot het einde van de behandeling twee 1 mg blauwe tabletten, één aan het begin van de dag en één aan het einde.

Bijwerkingen van Chantix (Champix)

Vaak voorkomende bijwerkingen van chantix zijn:
•  Hoofdpijn, misselijkheid, braken,
•  Slaperigheid, slaapproblemen, ongewone dromen
•  Maagklachten, gas, smaakveranderingen.

Als één van deze bijwerkingen van chantix aanhoudt of verergert, informeer dan onmiddellijk uw arts, de meeste mensen die dit geneesmiddel gebruiken hebben geen ernstige bijwerkingen. Als u chantix online koopt, kunt u alle mogelijke bijwerkingen verduidelijken met een online apotheker of consultant aanwezig in de winkel. Een ernstige allergische reactie op chantix is zeer zeldzaam.

Roep echter onmiddellijk medische hulp in als u symptomen van een e.